top of page

Cursos Residencials a Cal Clown

 

Info dels cursos de Setmana Santa i d'Estiu

Redescobreix el teu plaer en el joc i reconnecta amb la teva innocència. Estimats pel públic, és llavors quan neixen els nostres clowns, quan conscientment ens donem la llibertat de ser qui som, perfectes en la nostra imperfecció, bells en la nostra ingenuïtat i malaptesa. Entendràs les fórmules del Clown i de l’Humor. Farem una sortida com a mínim per a practicar el Clown amb públic, al carrer o en un centre.

Un curs a Cal Clown és una experiència complerta en la qual la naturalesa ajuda a alliberar el teu Clown, i la convivència amb altres Clowns intensifica l'experiència i accelera l'aprenentatge.

 

Més info i inscripció a escoladeclown@gmail.com i 693972230 (telf. o WhatsApp)

Més info sobre les condicions dels cursos: http://escoladeclown.wixsite.com/escoladeclown/condicions-dels-cursos

 

Impartit per la Clara Cenoz:

La Clara Cenoz és Clown des de 1993 i professora des de fa 25 anys. És directora de l’Escola de Clown de Barcelona des de 2006. En tot aquest temps ha ajudat a centenars d'alumnes de tot el món a conèixer el seu Clown i a crear números únics i personalitzats. Ha interpretat i dirigit molts espectacles de clown per a adults i d infantils, recorrent festivals, teatres, carrers, carpes i bars d'Europa. Es va formar en L’École Philippe Gaulier entre d altres. Ara, a més de portar l Escola, dóna cursos de Clown online i direcció online.

Començarem des de zero, des de la base del Clown. Redescobrirem el nostre plaer en el joc i reconnectarem amb la nostra innocència. Des d'aquest lloc ens adonarem que, al no amagar res, en ser innocents com un nen, som estimats pel públic. Aquí neix el nostre Clown, quan de forma conscient ens donem la llibertat de ser qui som, perfectes en les nostres imperfeccions, bells en la nostra ingenuïtat i malaptesa.

Viurem un neixement Clown en plena Natura.

Farem una sortida a Figueres amb els nostres Clowns perquè facin amics nous ;-)

Veurem películes i els nostres vídeos de classe i al carrer.

Veniu a passar uns dies en companyia d'altres amants del Pallasso.

A més de riure'ns de nosaltres mateixos i dels altres a les classes de Clown, compartirem la vida, la cuina i el menjar en l'entorn bell i tranquil de Cal Clown enmig de la naturalesa. Una experiència de col·laboració única que combina pallassades, cuinar i riure, on el joc i el treball es fonen!

"No hi ha res com practicar el Pallasso per a recordar que la vida, per molt difícil que ens sembli a vegades, és un joc, i que podem mantenir l’esperit del joc viu en nosaltres si vivim intensament, i després deixem anar per reconnectar amb l’Alegria. L’Alegria hi és sempre per a nosaltres, independentment de les circumstàncies, és del què estem fets, és el que un Clown "és". Quan una persona aprèn això no només canvia la seva vida, a més pot oferir aquesta Alegria als altres." (Clara Cenoz)

Per a les persones que no pretenen dedicar-se professionalment al Clown, aquest curs constitueix una experiència molt enriquidora així com un alliberament de prejudicis i pors, i un major auto-coneixement i auto-acceptació.

Ens posarem un nas vermell per treure´ns les nostres màscares, per tornar a néixer com clowns. Ens admirarem mútuament per la nostra estupidesa i junts farem el ridícul, gaudint de la bogeria sana i la innocència del clown. Treballarem en la pràctica els següents conceptes: el plaer com a font d´energia vital pel Clown , el fracàs, el buit, el “no saber”, la simplicitat del procés mental del Clown. Explorarem, investigarem i demostrarem què és el que realment ens fa graciosos, i quins aspectes necessitem desenvolupar en els nostres Pallassos per fer que funcionin. Entendrem la simple però efectiva fórmula per a sempre tenir èxit com a Clowns.

 

Un taller dirigit als que volen descobrir o que segueixen buscant el seu Clown, als que volen ser més lliures, acceptar-se totalment i fer-se responsables del seu ser en totalitat, per ser cada vegada millors Clowns.  Podria ser una experiència transformadora, o com a mínim molt enriquidora i divertida!

A Cal Clown treballem el Clown des de la profunditat i amb rigor, esperant de l'alumne compromis, passió i dedicació, que és l'única forma, creiem, d'aconseguir tots els beneficis d'aquesta professió/estat, tant com a professió com a camí espiritual. El fer riure des de l'Amor és cosa seriosa, o així ho creiem.

El preu inclou: les hores de classe, l’allotjament, l´ús de la carpa i l´ús de les instal·lacions de Cal Clown.

Mira les condicions dels cursos abans d'inscriure't

Places limitades 

Hora d'Arribada: el dia anterior del curs a les 20h en l'estació de tren de Figueres

Aquesta és la teva oportunitat per redescobrir-te, connectar amb la natura i la teva alegria i per passar-ho tan bé que l’efecte et durarà mesos!

EL CURS

Començarem des de zero, des de la base del Clown. Redescobrirem el nostre plaer en el joc i reconnectarem amb la nostra innocència. Des d'aquest lloc ens adonarem que, al no amagar res, en ser innocents com un nen, som estimats pel públic. Aquí neix el nostre Clown, quan de forma conscient ens donem la llibertat de ser qui som, perfectes en les nostres imperfeccions, bells en la nostra ingenuïtat i malaptesa.

Què ens fa ser graciosos, quins són els elements necessaris per a ser bons pallassos, i quina és la fórmula infal.lible del clown per a sempre tenir èxit?

Treballarem el que són les bases del Clown:

El plaer. El plaer que tenim en el joc, en estar vius. Com reconèixer-ho i mantenir-ho, què passa quan ho perds i què és el que cal fer.

El Flop. Què és exactament. Què succeeix quan arriba el Flop i què podem fer.

El truc per tenir l'èxit assegurat. Com funciona i perquè, si ho fas bé, és impossible fallar en el Clown.

La innocència. Redefinir aquest concepte, i fer-nos conscients de perquè és vital pel Clown, i quins resultats aconseguim en ser més innocents.

 

Aquest curs inclou una sortida al carrer per experimentar amb el teu clown.

Viurem un naixement Clown en plena Natura.

Veurem pel·lícules i els nostres vídeos de classe i al carrer.

Aquest curs és bo i apte per a principiants i per a alumnes amb més experiència.

bottom of page