top of page

Com inscriure’t en un curs

 

Els requisits fonamentals per a assistir a aquest curs són: elcompromís i la il·lusió. No es demana cap experiència específica.

L'edat mínima per assistir al curs és de 18 anys.

S'admeten fins a 16 alumnes per curs.

 

Si t’interessa fer un curs, envia'ns un email o truca'ns. T'informarem si queden places i si pensem que el curs elegit es el més apropiat per tu.

 

Per a reservar la teva plaça, s'ha d'ingressar el preu del curs. Si us plau, llegeix les condicions del curs abans de fer el teu pagament. Fer el pagament del curs implica que has llegit i acceptat aquestes condicions.

 

Per PayPal: escoladeclown@gmail.com

(opció ‘Família i Amics’)

 

o a:

 

Nom del compte: Clara Guillermina Huerta Cenoz

IBAN: BE33967299476146

Nom del Banc: Wise

BIC TRWIBEB1XXX

Direcció del Banc: Avenue Louise 54, Room S52, Brussels 1050, Bèlgica

Indica'ns el teu nom com a referència.

Nota: les comissions per canvi de divises, càrrecs o comissions d'origen haurien d'estar cobertes pel remitent, o  reemborsades a l'escola.

El preu inclou: 

  • Les hores de classe diàries corresponents a cada curs en la carpa de Cal Clown, o als voltants.

  • L’ús de les facilitats que ofereix Cal Clown: la carpa amb el vestuari i els elements d´ atrezzo, la DvdtecaClown i la bibliotecaClown, wifi.

  • Transport a Figueres quan es tracta d'una actuació o pràctica de Clown

  • Quan l'allotjament és a Cal Clown això també pot incloure l'ús de dormitoris, banys, i cuina, així com aigua, gas i electricitat

 


El preu no inclou: 

 

  • Els àpats no inclosos en la descripció del curs (veure detalls de cada curs).

  • El preu no inclou les despeses de transport per a viatges de plaer o de compres a Figueres.

  • Als alumnes que vénen amb vehicle se'ls demanarà en alguna ocasió que aportin el seu vehicle en els viatges, i la despesa de gasolina serà cobert pel grup d'alumnes, del pot destinat a menjar i despeses extra, com a sortides d'oci.

Sobre l'Estada a Cal Clown

 

Un curs a Cal Clown és una experiència, per a la gran majoria, inigual.lable e inoblidable. El que fa que sigui una experiència tan especial és a causa de diversos factors que rarament es troben al mateix temps i en un curs de Clown. Un, que l’Escola es troba situada en un lloc preciós, enmig del bosc en l'Alt Empordà, molt aprop del riu Fluvià i molt aprop de la meravellosa Costa Brava. Cal Clown, el nom de la masia que és el centre de l’Escola, és un lloc màgic aïllat del mundanal soroll, que permet concentrar-se més en el procés d'aprenentatge del Clown. Un altre factor és que en l’Escola els alumnes conviuen tot el dia, i totes les persones que habiten el lloc estan aquí per un motiu en comú: el seu amor pel Pallasso i pels valors que aquest encarna. A més, a Cal Clown procurem incentivar l'amor i el respecte cap a la naturalesa i els animals, i el menjar és ovo-lacto-vegetarià, i els alumnes sovint descobreixen una nova forma d'alimentar-se i de cuinar que després mantenen a la seva vida. També reciclem l'aigua per només tirar al w.c. aigua ja utilitzada, que fa que els alumnes es tornin més conscients de l'ús de l'aigua. A Cal Clown entenem el Clown com un concepte ampli que comprèn l'Amor, el Respecte, la Veritat, l'Honestedat, el Cor, la Llibertat, l'Autonomia i la Responsabilitat, i procurem que aquests conceptes es visquin tant dins com fora de classe. En ser un procés d'alliberament de la persona, el convertir-nos en Pallassos no només augmenta la nostra felicitat i realització personal, sinó que ens fa més conscients i més respectuosos amb l'entorn, i ens fa més capaços de transmetre aquests valors als altres, i de contagiar-los el nostre Amor i Alegria. Si a això li afegim una vida més autosuficient i més ecològica, tenim el que per a nosaltres seria un món ideal, i així, a poc a poc i humilment, intentem crear una petita representació del que podria ser una societat futura, més lliure, més amorosa, més alegre, més humana i més connectada amb la naturalesa. I això és Cal Clown, o, com alguns l´han anomenat, el “Payaíso”, el Paradís dels Pallassos.

Cal Clown és un lloc per a tu: si t'agrada divertir-te, passar-ho bé i riure't de tu mateix; si t'agrada la naturalesa; si t'agraden els animals i valores l'afecte que et donen; si ets una persona de mentalitat oberta disposada al fet que la vida et sorprengui positivament; si penses que les persones necessitem canviar algunes coses per crear una millor vida per a tots; si t'agrada treballar i ets auto-responsable; si estàs disposat a obrir-te per donar i rebre Amor; si estimes el Clown! Si dius “sí” a 3 d'aquests punts, com a mínim, pot ser que siguis molt feliç aquí!

Cal Clown no és un lloc per a tu: Si t'incomoden veritablement alguns aspectes de la natura com els insectes, la calor, el fred, la terra, fins al punt de poder espatllar la teva experiència aquí; si necessites que tot estigui planejat rigorosament amb antelació i et molesta la improvització, encara que sigui pel bé del grup; si no t'agraden els gossos i no vols compartir el teu espai vital amb ells o donar-los carinyo; si no vols recollir el què embrutes; si et molesta que se´t posi algun límit, o que ho faci una dona; si no vols haver de tirar cubells d´aigua reciclada al wàter enlloc d´utilitzar la cisterna; si creus que una persona que porta rastes no pot treballar amb serietat o ser rigorosa; si no pots o no vols abstenir-te de consumir animals durant la teva estada aquí. Si estàs d'acord amb 2 d'aquests punts i no ho vols canviar, pensem que segurament hi ha altres llocs millors per a tu que Cal Clown! 

Es reserva el dret d'admissió.

Condicions del Curs

 

L'alimentació feta i consumida a Cal Clown és sempre vegetariana o vegana.

 

A Cal Clown viuen gossos. Demanem que tracteu als animals amb respecte. Els gossos són molt afectuosos amb les persones i comparteixen amb generositat el seu espai vital amb els visitants i esperem que els tracteu amb el mateix afecte.
                                                                            
A Cal Clown ens importa la natura i fem el possible per tractar-la amb respecte, creiem en el reciclatge i et demanarem que tu reciclis durant la teva estada amb nosaltres. Tenim contenidors destinats a cada tipus diferent de escombraria. Els estudiants utilitzen banys ecològics a l'aire lliure, excepte en alguns cursos curts quan els banys a la casa poden estar disponibles. En aquest últim cas, reutilitzem l'aigua de la rentadora, de rentar els plats i de la pluja per tirar-la als vàters enlloc d'usar la cisterna.

 

A Cal Clown creiem en respectar la vida dels animals i en no donar suport a la crueltat amb què se´ls tracta amb la finalitat de consumir-los; la nostra dieta és ovo-lacto-vegetariana, i us preguem que durant la vostra estada amb nosaltres feu el possible per fer el mateix. Us agrairem molt l´esforç! 
 

A Cal Clown hi ha alguns espais i objectes que no són per a ús dels estudiants. Aquests seran indicats en l'arribada d'un curs, i els estudiants han de respectar aquests límits durant la seva estada.

 

A vegades hi ha treballadors d’intercanvi a Cal Clown que ajuden els estudiants amb el treball, però això no exempta als alumnes de les seves responsabilitats que es descriuen en detall a continuació.

 

Els alumnes són responsables de l´estat dels espais i objectes que utilitzen. Els han de mantenir nets i en l´ordre adequat, inclosos els estris de cuina i l´atrezzo de la carpa. 

 

Les tasques diàries seran organitzades com a grup, com ordenar els espais utilitzats en grup. És important que tots els estudiants entenguin que la cura de Cal Clown és part del curs, i que la naturalesa positiva del pallasso inclou fer això amb alegria.

 

Abans de sortir de Cal Clown s´haurà de posar en ordre tots els espais utilitzats i els deixarem en un bon estat d'ordre i neteja. L'últim dia del curs inclou el temps de realitzar aquesta tasca, i tots els estudiants participaran junts fins que això s´ hagi acabat.
 

S'espera que els estudiants vagin a la recerca de llenya (a l'hivern) i de l'aigua potable quan sigui necessari.

 

Els fumadors que visitin cal clown seran responsables totalment de la correcta disposició de les burilles, i utilitzaran els contenidors destinats a aquesta fi, i evitaran que cap burilla acabi a terra perquè coneixen l'alt risc d 'incendi a l'Empordà i perquè respecten Cal Clown.

 

Preguem que si algú té l'hàbit de fumar porros, i no pot abstenir-se durant el curs, ho faci només a la nit perquè no afecti el seu rendiment en classe, i a l'espai exterior de la casa. D'altra banda, us proposem que consumiu la millor “droga” que hi ha, l'alegria, tot el dia i on vulgueu!

A Cal Clown hi ha molts objectes a la disposició dels visitants. Els pares seran responsables en tot moment del tracte que els seus fills en facin d'ells, i en cas de negligència s'hi hauran d'ocupar de la reparació o restitució de l'objecte malmès. 

 

Igualment si un alumne fa malbé material de l´escola per falta de cuidado, se li demanarà que l´arregli o el reemplaci.

 

Finalment, se sol·licita a tots els estudiants  respectar els límits d'espai, de descans i de privacitat de la Clara. Fora de les hores d'activitats de la classe i de l'escola, si us plau recordeu que la Clara no està en el paper de mestra o directora de l'escola, i per tant no està obligada a estar al servei dels estudiants, encara que estigui ocupant el mateix espai.

 

Fotos i vídeos del curs es faran durant el curs. A menys que un estudiant notifiqui prèviament, suposarem que tenim permís per utilitzar en les nostres imatges publicitàries dels estudiants que realitzen o fan exercicis.

 

Cancel·lacions

 

Si un alumne decideix deixar un curs abans d´hora per raons personals, o no assisteix a un curs ja pagat,  no se li reemborsarà el cost del curs. 

En alguns casos, un curs futur pot ser ofert, si la raó per no assistir o absència és deguda a circumstàncies externes a l´alumne i fóra del seu control.

 

Nombre mínim d'estudiants: 6. Quan hi ha menys de 6 alumnes confirmats per a un curs professional d'un mes, el curs pot ser cancel·lat per l’Escola de Clown. Es notificarà a tot tardar 15 dies abans del comença del curs a aquells estudiants que ja han pagat el curs. S'oferirà un reemborsament o un altre curs equivalent. Demanem disculpes , però l’Escola no pot ser responsable de les despeses ocasionades pels estudiants, tals com bitllets de viatge o d’allotjament.

 

L'assistència a un curs pressuposa la plena acceptació d'aquestes condicions. No respectar aquestes condicions implicarà que hauràs de deixar el curs. En aquest cas, no se li reemborsarà el cost del curs. 

bottom of page