Cal Clown Verd

66506031_10158756215444535_7769116928135

ESTIU PELUT A CAL CLOWN!

 

Sortides d' estiu pels peluts i per a tu!

 

Estàs buscant un lloc simpàtic per a portar els teus peluts, i per desconnectar i relaxar-te?

T' agrada la natura tal com és?

Vols conèixer altres humans adoptats per gossos que se’ls estimen tant com tu al teu?

 

Si és així, llegeix!

 

A on? A Cal Clown, masia a l’Alt Empordà, al costat del riu Fluvià i a 1h i mitja de Barcelona, i a 15 min de Figueres.

Quan?

El 6, 13 i 27 de Juliol

El 3, 10 i 24 d' Agost

 

Què farem?

Ens trobarem a Pontós a les 17h el dissabte, i d’allà anirem al riu, a nedar i jugar amb els peluts fins que vulguem.

Després anirem a Cal Clown a relaxar-nos, jugar amb els peluts, conèixer-nos i sopar. Hi haurà activitats opcionals pels humans també (jocs, pallasso, ball)

 

Dormirem o bé en tendes de càmping o a la carpa gran de circ en matalassos (més endavant podrem oferir allotjament a la casa)

 

El diumenge després de l' esmorzar anirem a la Resclosa, un altre bell indret del riu Fluvià, fins les 14h.

 

La Costa Brava està a 30 min en cotxe, per si hi vols anar abans o després d’aquest esdeveniment.

 

Si sou un grup de persones podeu reservar una altra data per venir.

 

El cost per aquest esdeveniment és de 25 eu ( els àpats van apart, que també pots portar ).

Les places són limitades, splau reserva la teva lo abans possible!

Aquestes sortides estan pensades per a potenciar la diversió i les relacions entre els gossos i els humans, en un entorn natural i acollidor, per això es limitarà el número de persones.

 

Si fas la reserva per a dos caps de setmana, el cost és de 45eu.

 

Si estàs interessat/da, escriu-nos al 0034 693972230, i t' enviarem més info i formes de pagament.

 

Si vols veure més fotos de Cal Clown, visita www.escoladeclown.eu o la meva bio al facebook, aquesta és una nova activitat, anirem pujant videos i fotos molt aviat.

 

Esperem que t' agradi la nostra idea, i que tu i els teus peluts us ho passeu molt bé!

 

Parlem Català, anglès i castellà.

Splau comparteix- ho amb persones afins a la natura, i que volen el millor per als seus gossos. Si no vius amb un gos però te'ls estimes, també pots venir!

 

Gràcies per llegir-nos i que tinguis un pelut i divertit estiu!

Cal Clown Verd

A Cal Clown hem realitzat fins ara cursos sobretot de Clown, sempre conscients del poder sanador d'aquesta activitat per a uns, professió i vida per a molts d´altres. Entenem el Clown, el Pallasso, com una via per a reconectar-se amb l'alegria i amb la innocència, i per ajudar als altres a fer el mateix. És per aquest motiu que hem dedicat tant de temps i esforç a crear i mantenir aquest projecte, l´ Escola de Clown, que ara complirà 10 anys des que va obrir a Barcelona, i 7 des que es va moure als boscos de L´Alt Empordà. 

L´ Escola de Clown està cimentada en la profunda creença de que la sanació que aporta el Clown és molt beneficiosa per a les persones, i que ajuda al fet que se sentin més felices, realitzades i evolucionades. Ara, a principis de l'any 2.016, en aquest moment de canvis tan ràpids en la consciència col·lectiva, sentim que és necessari ampliar el contingut de les nostres activitats. Quan és obvi que el nostre sistema no funciona per una falta de valors adequats, es genera un espai que convida a omplir-ho amb altres valors molt més genuïns i humans, i, per descomptat, millors per a nosaltres i per a la nostra relació amb la Terra. La nostra desconnexió amb la naturalesa comporta una desconnexió amb el nostre propi ser, i ens ha portat a una societat que sofreix per falta de cor i de veritat. El nostre planeta, la nostra llar, necessita que canviem la nostra mirada de direcció, així com nosaltres necessitem la sanació que aquesta nova mirada ens aportarà.

És urgent sanar la Terra i als animals del nostre impacte en ells. No ens queda molt de temps per a rectificar les nostres accions. A nivell individual podem fer moltes coses per millorar la situació: ser conscients del que consumim, fer-nos vegans, buscar formes de vida alternatives i actuar a favor de la naturalesa i dels animals. Això pot ser produït per un major nivell de consciència, però també aquests canvis de vida generaran aquest canvi en nosaltres. I, d'altra banda, la sanació de la nostra relació amb la naturalesa requereix, i al mateix temps desencadenarà, la nostra pròpia sanació. Hi ha tant que podem fer ara! 

Així, us proposem a partir d'ara una sèrie d'activitats i cursos relacionats amb la reconexió amb la naturalesa, els animals i el nostre cor. Comencem amb aquest meravellós curs, i us anirem informant d' altres. Pròximament programarem un curs de Reiki per a animals i de cuina vegana. Si voleu proposar alguna activitat específica podeu fer-ho, volem també fer tallers i estades per a nens en els quals es treballi la terra, acceptem suggeriments.

 

“La natura és aquell lloc on no es pot comprar ni vendre res, només aprendre”            Joaquín Araujo

Gràcies i feliç canvi de consciència! 

Clara Cenoz