Per què estudiar a Cal Clown?

 

  • Aprofundir en el Descobriment del teu Clown. Cada persona, cada alumne és únic i fem tot el possible perquè cadascun tingui el màxim d'oportunitats per descobrir, entendre i potenciar el que és el Clown per a ell/ella.

  • Mètodes de Creació. Existeixen poques oportunitats per estudiar detalladament com crear números de clown. El nostre curs és únic en el seu abast i profunditat, combinant la teoria de com funciona la comèdia clownesca amb un mètode pràctic i buscant la comicitat personal de cada alumne. 

  • Formació Completa. Estem orgullosos d'haver desenvolupat una formació que combina el treball intensament personal del descobriment del clown de cadascun, amb el repte pràctic de crear números que funcionen davant una varietat de públics i contextos. 

  • Les Pràctiques amb el Públic. Donem als alumnes el màxim d'oportunitats per provar els seus clowns amb públics reals i variats. Combinar el treball de classe amb la pràctica al món exterior és la millor manera d'aprendre a un nivell professional.

  • Formació Professional. El nostre objectiu és preparar els alumnes per a la vida professional de clown. Esperem que l'alumne acabi el curs professional amb suficient material per poder començar a treballar amb el seu clown, i amb el criteri suficient per seguir creant d'una forma autònoma en el futur. 

  • Recursos. Una carpa gran, pensada per als pallassos en les seves dimensions (14m de diàmetre, 9m d'altura); atrezzo i vestuari; una biblioteca especialitzada de llibres i DVDs, amb molt material difícil de trobar. 

  • Una Experiència Vital Única. El fet de conviure intensament amb persones en un inici desconegudes però d'interessos afins creiem que és un factor tant d'enriquiment com un repte per a l'alumne, i creiem fermament en el repte com un factor de desenvolupament per a la persona i per tant per ser Clown.