L'Escola

Un curs a Cal Clown no és tan sols un curs, és una intensa experiència generada per la combinació del contacte diari amb la natura, la convivència amb els altres alumnes, cuinar i menjar àpats vegetarians, i, sobretot , de l'aprenentatge Clown que es fa a la Carpa, al riu, a la casa i als varis espectacles a llocs molt variats!

 

Cada curs és una experiència irrepetible, única, depenent de qui està a Cal Clown en aquell moment, de l'estació de l'any, i de la màgia que està fóra del nostre control.  En qualsevol cas podem asegurar que l´experiència serà autèntica, memorable i veritable. En el seu futur l'alumne sentirà l´efecte constant de l´ensenyança Clown en la seva feina i en la seva vida personal, com un procés imparable que estarà molt arrelat en la seva ànima desde la seva estada a Cal Clown. El nostre plantejament del Clown és únic perquè l'aprenentatge no és només a les classes i els espectacles, és tot el dia durant totes les activitats. Nosaltres pensem que el Clown no és només una professió, és un estat del ser, una opció de forma de viure, pensar i sentir. Com la finalitat d´un Clown és la de repartir Amor i Al.legria, l´alumne tindrà com a objectiu SER Amor i al.legria en els seus actes i pensaments el més possible, i això afectarà per lo tant als seus hàbits i forma de relacionar-se amb els altres.

 

Hi ha pocs indrets on es pugui viure una experiència Clown tan intensa, espiritual i holística com a Cal Clown. Òbviament dependrà de la teva actitud i capacitat d´entrega i de treball, però amb només que posis una mica de tú en el curs i l'experiència, guanyaràs més coneixement del què faries en el doble de temps que dura el curs.

 

L'Escola de Clown va ser fundada a Barcelona al 2006 per la Clara Cenoz, amb el constant suport del Jon Davison. A l´any 2.009 la van traslladar a Girona, a una masia al mig del bosc. Desde llavors a aquest indret se l'anomena “Cal Clown”, la “Casa del Pallasso”.