top of page

Direcció i coaching

Online

 

El Curso, Coaching i Direcció de Clown Online és una gran manera de desenvolupar el teu Clown en la direcció que tu vols que vagi.

 

Alguna vegada has volgut venir a Cal Clown, però no tens el temps o els diners?

Vols fer un curs de Pallasso, però no hi ha professors aprop d'on vius?

Tens una idea Clown, però no saps com fer-la divertida o com començar?

Has fet cursos de Pallasso, i no tens ganes de fer-ne més, però t'agradaria rebre ajuda i consells específics sobre la teva forma de fer Clown?

Desitges crear un número que tingui un significat especial i que digui alguna cosa, però no saps com fer-ho Clown?

O tal vegada ja tens un espectacle i vols millorar-lo o fer-lo més divertit? ... sense sortir de   casa teva.

Vols una professora de Clown amb molta experiència que t'ajudi amb el teu número i el millori?

Desitges poder treballar en les hores en què estàs disponible?

 

Si respòs afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, puc oferir-te ajuda!

M'encanta ajudar a les persones a ser més ells mateixos i més graciosos.

Realment gaudeixo trobant la singularitat i estupidesa de la gent!

A Cal Clown: Direcció i Orientació sobre Números Clown 


Si tens un número de Clown al cap, o ja l'has treballat, o fins i tot ja l'has fet amb públic, total, si vols tenir un o diversos números de Clown que funcionin, per a adults o per a nens, i per a diferents contextos, truca'ns! Pots venir un dia o més a Cal Clown i ho treballarem. 


També poden venir companyies de Clown i fer una residència al mateix temps que reben direcció dels seus números o espectacle.


escoladeclown@gmail.com

Clown Coaching - Un dia pel teu Clown


Si necessites o desitges assessorament sobre el teu Clown, pots venir a passar el dia a Cal Clown i el treballarem junts amb exercicis varis. Al final del dia hauràs rebut una orientació i ajuda completa sobre l’estat d'evolució del teu Clown i què fer per fer-ho créixer, i quin tipus de números t'aniria bé fer per a això. 


Truqueu-nos al 693972230 (Clara)

Qui t'ajudarà?

 

La Clara Cenoz és Clown des de 1993 i professora des de fa 15 anys. És directora de l´Escola de Clown de Barcelona des de 2006. En tot aquest temps ha ajudat a centenars d'alumnes de tot el món a conèixer el seu Clown i a crear números únics i personalitzats. Ha actuat i escrit més de 12 espectacles, recorrent festivals, teatres, carrers, carpes i bars en tota Europa.

Pots veure el treball de Clara aquí

De quina manera puc ajudar-te?

Tria la millor opció online per a tu i t´oferiré tot el meu coneixement i recolzament en qualsevol moment en què tots dos estiguem disponibles, durant el temps que desitgis o necessitis. Treballa al teu propi ritme i quan et vagi bé!

 

1. Curs de Clown Online

Curs de clown. Una sèrie completa i exhaustiva de vídeos, cadascun amb els seus respectius deures, a més de comentaris personalitzats. Al Primer ClownPack rebràs el material normalment lliurat en un curs de tres setmanes a temps complet, però amb l'avantatge absolut de tenir tot el temps que desitgis per digerir el procés i practicar-lo. Aleshores ja seràs un gran pallasso!

El Curs de Clown Online està disponible en anglès, espanyol o català.

Tots els detalls i vídeos aquí:

Tràiler del Curs de Clown Online

Introducció al Curs de Clown Online

 

2. Ensenyament personalitzat online / Coaching per Clowns

Rep els exercicis i tasques més adequats per a tu, i obté feedback i orientació d'acord amb les teves necessitats específiques.

 

3. Direcció online per generar / desenvolupar idees

Rep orientació i feedback sobre el teu propi procés creatiu. Deixa'm saber les teves idees i t'ajudaré a trobar, desenvolupar i dirigir el teu material personal únic.

 

4. Direcció online per al teu número o espectacle

Si ja tens un número / espectacle de pallasso, puc ajudar-te a millorar i / o ampliar-lo, ja sigui utilitzant el material que hem creat junts o usant un número o espectacle que ja tinguis.

 

Totes aquestes opcions es poden combinar d'acord a les teves necessitats. Tot el que necessites fer és dir-me què vols, o el què creus que necessites, i anirem des d'aquí!

Contacta'ns per discutir les teves necessitats:

escoladeclown@gmail.com

www.escoladeclown.eu

Whatsapp +34 693972230

bottom of page