top of page

Cursos de Clown Online

VIDEOS D'APRENENTATGE CLOWN

"Com ser un gran pallasso"

 

Benvingut a nostre Curs de Clown Online NIVELL UN:

"L'Estat Zero, el Joc amb el Públic i el Flop"

Gran oferta del Curs de Clown Online!

 

Ara podeu obtenir els vídeos del Curs de Clown Online un per un!

 

Els continguts del Primer ClownPack del Curs de Clown Online ja estan disponibles en vídeos separats, perquè puguis saber què és l'experiència d'aprenentatge online abans de comprometre't amb tot el curs.

Vegeu a continuació els continguts i els preus!

Ara et serà més fàcil accedir a les interessants ensenyances de la Clara, i descobriràs lo fàcil,  divertit,  enriquidor i apassionant que és ser Pallass@!

Espero poder disfrutar d aquest viatge amb tú!

Uneix-te al nostre Curs de Clown Online que gaudeixen estudiants de tot el planeta! Des d'Austràlia a Canadà, Alemanya als EUA, Catalunya i Espanya, durant un any, tot tipus de persones estan aprenent ràpidament i entenen el que realment és un Clown!

 

 

 

 

 

 

 

Aquest curs únic, creat per la fundadora i directora de l'Escola de Clown de Barcelona (actualment l’Escola de Clown "Cal Clown"), demostra que no solament pots aprendre el Clown pel teu compte, sinó que fer-ho online té molts avantatges.


“Si tenies dubtes de si pot funcionar un curs de Clown Online, desapareixeran quan comencis aquest" (Jon Davison, director de London Clown School i autor de 'Entrenament Clown - una guia pràctica')


Després de 23 anys des que vaig començar en el Clown amb Philippe Gaulier, 
Després de 15 anys ensenyant Clown,
Després de 10 anys portant l’Escola Internacional de Clown de Barcelona,
Després de 8 anys vivint amb els meus alumnes en els cursos residencials en Cal Clown…
Vaig sentir que havia de “ajuntar” el coneixement acumulat aquests anys,
I fer-ho de manera que sigui fàcil de gaudir per a molts,
I vaig decidir crear un Curs de Clown Online!
La tecnologia al servei del Clown, genial!
Una altra forma de fer aquest viatge,
Un viatge cap a TU, al teu CLOWN, a la teva ALEGRIA, i als teus meravellosos espectacles…

El teu anhel de ser Clown és la meva guía, la meva força, la meva DIVERSIÓ!
Llavors connectem, descobrim, sentim, JUGUEM!

"Els vídeos i altres materials pedagògics de Clara són alhora educatius, entretinguts, encantadors i perspicaços. Mestra, pallassa, guia i pensadora, tot en un! El seu compromís amb cada alumne com a individu és excepcional." (Jon Davison)


Una experiència molt enriquidora en la qual aconseguiràs ser un Clown autònom i amb criteri propi, amb l'ajuda constant de la teva professora durant tot el camí.
Tens experiència amb el Clown, però de vegades sents que perds contacte amb el teu Clown? Aquest curs és ideal per tornar a connectar-te amb la teva innocència, la teva estupidesa i la teva alegria en les interaccions amb el públic i amb tu mateix.
No solament rebràs feedback personalitzat en cada etapa del teu aprenentatge, sinó que també algunes tasques seran personalitzades amb la finalitat d'abordar les necessitats, els requeriments i les “idiotsincrasies” de cada individu.

Vols aprendre una de les professions més divertides i sanadores per a tu i pels altres?
Sense haver de desplaçar-te i al teu ritme, sense horaris?
I tot això impartit per una professional amb molts anys d'experiència!


Vols aprendre una de les professions més divertides i sanadores per a tu i pels altres?


Sense haver de desplaçar-te i al teu ritme, sense horaris?
I tot això impartit per una professional amb molts anys d'experiència!

Un curs únic, intens, profund, en el qual avançaràs amb molta rapidesa, però sempre al teu ritme!

 

En aquest Curs rebràs:

 

Tutelatge continuat de Clara Cenoz perquè comprenguis i assimilis què és el Clown i què has de fer per connectar-te amb el teu.

 

A qui va dirigit aquest curs?

 

A aquelles persones que senten curiositat pel Clown i no han pogut realitzar un curs fins ara.

A aquelles persones que volen treballar el Clown en profunditat amb l'ajuda d'una excel·lent professional, encara que ja hagin realitzat cursos abans.

A persones que ja treballen com Clowns i volen adquirir més eines i una major consciència sobre aquest tema.

 

Qui t'ajudarà?

 

La Clara Cenoz és Clown des de 1993 i professora des de fa 15 anys. És directora de la Escola de Clown de Barcelona des de 2006. En tot aquest temps ha ajudat a centenars d'alumnes de tot el món a conèixer el seu Clown i a crear números únics i personalitzats.

 

¨La seva generositat en classe és única, i la seva habilitat per recolzar-te en els moments en els quals t'asseguis incòmode. Sap comunicar molta informació sense que et sentis sobrepassat. Et recolza molt durant el treball i al mateix temps et deixa molt espai per crear i decidir per tu mateix. Sap fer-te sentir confiat. Hi ha molt amor en la seva forma d'ensenyar¨ (alumna del curs d'octubre 2016

Llegeix els comentaris d'alumnes ja inscrits en aquest curs

"Els videos són increïbles! Un curs meravellós!" (Brenda, EUA)

 

"El material és meravellós" (Kelly, Austràlia)

 

"Torno a veure el video de nou i prenc notes. Això ajudarà no només amb el Clown sinó també amb la vida! " (Brenda, EUA)

 

“M'encanten els videos! Tantes coses divertides en ells!” (Javier, Espanya)

 

"De vegades tinc una actuació molt bona quan faig algunes de les coses de les quals parles en els videos, però sense adonar-me ... ara que sóc conscient del què les va fer funcionar, m´ajuda molt! També ara hi ha moltes més coses per provar i aprendre!" (Brenda, EUA)

 

"Gràcies, em van encantar els videos que he vist fins ara i el teu suport és perfecte" (Tobi, Alemanya)

 

"Quin gran començament en el curs de Clown! Llegia el pdf en un autobús ... vaig haver de riure'm molt en veu alta ... just allí altres persones van començar a riure's amb mi, alguns estaven fins i tot plorant de riure.” (Sam, Alemanya)

 

“Estic començant a fer més sovint el que m'encanta fer i em diverteix... Estic cantant en públic ... La reacció de la gent és la majoria de les vegades molt bona! Em sento des d'endins cap a fora ... Si em diverteixo tothom al meu voltant sembla estar sota la influència de la diversió, també… Estic aprenent sobre mi mateix, coneixent-me i connectant molt més ... I AIXÒ ÉS NOMÉS EL COMENÇAMENT!! " (Tobi, Alemanya)

 

"Porto les meves notes que vaig prendre durant els teus videos amb mi per llegir abans d'entrar en les meves actuacions, vull que la informació estigui fresca en la meva ment! M'encanten els videos! M´estan ajudant, he estat perdent el contacte amb el meu pallasso però ara sento que ha tornat " (Brenda, EUA)

 

“Sap fer-te sentir confiat. Hi ha molt d’amor en la seva forma d'ensenyar¨ (Virgínia, Itàlia)

 

I de Jon Davison: "Una vegada que has fet alguns avanços amb el teu Clown, més enllà de la primera trobada amb el Clown - és fàcil oblidar els fonaments: l'estupidesa, la innocència, l'alegria - recomano aquest curs als qui estimen de debò el Clown , no importa quina experiència tinguis"

Pots decidir el teu propi horari i fer el treball al teu propi ritme. A més, podràs llegir, escoltar i veure tota la informació tantes vegades com desitgis, mentre que en un curs en persona pot ser que ni tan sols recordis el què va dir el professor!

 

En la Segona Part del Primer ClownPack començaràs a gravar-te a tu mateix al carrer i a l'interior, per enviar-ho a la Clara per rebre els seus comentaris. Per tant, a part de rebre una explicació molt detallada i divertida sobre cada component del Clown, tant espiritual com pràctica, tindràs hores i hores de pràctica guiada.

 

Estimem que necessitaràs aproximadament 3 mesos per completar cadascuna de les dues parts del Primer Clownpack, un temps total de 6 mesos. En aquest temps rebràs el material normalment impartit en un curs de tres setmanes a temps complert, però amb l'avantatge absolut de tenir tant temps com desitgis per digerir el procés i practicar-lo. Al final seràs un gran Clown!

Contingut del Primer ClownPack del Curs de Clown Online

 

Hi ha 9 videos en el Primer ClownPack, cadascún amb els seus exercicis corresponents. Els exercicis dels 6 primers videos són més sobre sensacions, observacions i reflexió, i per al final d'aquest ClownPack l'alumne ja estarà realitzant exercicis amb el nas i el seu vestit de Clown, i gravant-los en video perquè la Clara pugui comentar-los.

Els exercicis han de realitzar-se amb un petit públic a l'interior o al carrer.

 

Primer Clownpack: Llista de Videos

 

Primera Part

  1. video de 14min anomenat “Tu i el teu Clown”

  2. video de 14min anomenat “Innocència”

  3. video de 21min anomenat “Alegria”

  4. video de 15min anomenat “La Incorrecció”

  5. video de 16min anomenat “Pensament Simple i Positiu Part 1”

  6. video de 20min anomenat “Pensament Simple i Positiu Part 2”

 

En la Primera Part enviaràs les teves reflexions escrites sobre les teves experiències, i rebràs comentaris, i podràs parlar amb la Clara diverses vegades si ho desitges.

 

Segona Part

  1. video de 44min anomenat “El Naixement Clown”, amb la tasca d´enviar un video amb el teu naixement Clown; rebràs almenys mitja hora de Feedback, i podràs parlar amb la Clara si ho desitges.

  2. video de 20min anomenat “El Vestit Clown”, amb la tasca d´enviar diverses fotos dels teus tratjos, creats segons s'explica en el video. Després d'acabar-los, rebràs diversos exercicis per realitzar al carrer; rebràs almenys una hora de Feedback, i podràs parlar amb la Clara si ho desitges.

  3. video de 75min anomenat “L'Estat Zero, el Cor i l'Admiració”, amb exercicis que hauràs de gravar en almenys dos videos; rebràs almenys una hora de feedback, i podràs parlar amb la Clara si es si ho desitges.

 

El Curs de Clown Online està disponible en anglès, castellà o català!

Més informació: escoladeclown@gmail.com

Per a més detalls i com inscriure't, clica aquí a la nostra pàgina web

Facebook

 

Preus de vídeos

primera Part
1. Tu i el teu Clown - 25 €
2. La Innocència - 25 €
3. L'Alegria - 25 €
4. La Incorrecció - 35 €
5. El Pensament Simple i Positiu primera part - 25 €
6. El Pensament Simple i Positiu segona part - 25 €

segona Part
7. El Naixement Clown - 44min - 45 €
8. El Vestuari Clown - 20 min - 45 €
9. L'Estat Zero, el Cor i la Admiració -75 min - 50 €


primera Part
Total 160 € per separat
Els 6 vídeos 120 €

segona Part
Total 140 € per separat
Els 3 vídeos 100 €

Preu de descompte 200 € quan compres les dues parts abans de començar

 

Pròximament els Clownpacks 2 i 3!

 

I, si t´interessa rebre ajuda en la creació del teu espectacle, i/o que la Clara te´l dirigeixi Online, escriu-nos! 

També pots rebre Clown Coaching Online personalitzat, sigui quin sigui el teu nivell de Clown! veure aquí per a més detalls

I una vegada que hagis completat el Primer ClownPack, podràs anar al Segon... i de seguida estarem creant i dirigint els teus números!

En aquest ClownPack també rebràs una llista de llibres i videos recomanats per Jon Davison.


Una vegada has fet la teva reserva et demanarem que firmis un document per protegir la privacitat del material rebut, comprometent-te a reservar per a tu solament aquesta informació, i hauràs d´enviar una fotocòpia del teu document d'identitat.

A partir d'aquí necessitaràs tenir una adreça d'email connectada a un compte de Youtube ( si no tens una pots fer-la fàcilment). Si tens Facebook, telèfon o Wassap poden ser utilitzats també però no són imprescindibles. 
En aquest Primer ClownPack necessitaràs poder gravar-te en video i enviar-nos els videos.

Si desitges reservar la teva plaça en el Curs Online pots fer el pagament en:

 

El número de compte de L’Escola és
 

Clara Guillermina Huerta Cenoz

ES2630250016191400066091

Caixa d' Enginyers

També per PayPal: escoladeclown@gmail.com

(opció ‘Família i Amics’)


Nota: les comissions per canvi de divises haurien d'estar coberts pel remitent, i reemborsar a la Escola si són sostretes del total del pagament.

Si vols més informació, escriu-nos a escoladeclown@gmail.com

bottom of page